Recycling

  • Recycling

Recycling

UPC pallethandel is een groot voorstander van de recycling van oude of kapotte pallets. We beschikken bij UPC over een eigen recycling afdeling waar we oude of kapotte pallets netjes herstellen en weer klaarmaken voor gebruik.

Recycling is één van de hoofdzaken waar wij ons mee bezig houden bij UPC. Duurzaam ondernemen staat bij ons centraal. Wij hebben onze eigen afzetcontainers en containertransport. Voor afvoer van uw oude pallets en afvalhout bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Wordt er in uw bedrijf veel gebruik gemaakt van pallets, dan zou u veel goedkoper uit kunnen zijn als u gaat voor gebruikte pallets, want deze zijn net zo goed. Ook wanneer u zelf pallets heeft en deze niet meer gebruikt kunt u deze aan ons verkopen, wij nemen ze graag van u over zodat wij de pallets indien nodig kunnen repareren en dan weer door kunnen verkopen.

Wist u dat…

U bij ons ook een container huren kunt huren voor een laag tarief.

Container huren

Wilt u graag meer informatie?

Heeft u nog meer informatie nodig of wilt u graag pallets verkopen aan ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u interesse heeft in het kopen van gebruikte of nieuwe pallets kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u verder!

Contact