Nieuwe & gebruikte pallets

Bij UPC Pallethandel werken we met nieuwe en gebruikte pallets. We kunnen deze direct leveren uit onze grote voorraad. We produceren zelf onze pallets maar we kunnen uw oude pallets ook voor u repareren. We werken veel met nieuwe en gebruikte houten pallets en kunnen deze in diverse maten en afmetingen aanleveren.

Werken we ook met gebruikte pallets?

Bij UPC pallethandel kunnen we u ook een voordeliger alternatief voor nieuwe pallets bieden. We werken namelijk niet alleen met nieuwe pallets maar ook met gebruikte. Bij UPC pallethandel garanderen we hoogwaardige kwaliteit van nieuwe maar ook van gebruikte pallets. We hebben een eigen reparatie afdeling waar we hoge eisen aan stellen. Zo kunnen we kwalitatief hoogwaardige gebruikte pallets leveren.  Als we gebruikte pallets binnen krijgen die niet meer te repareren zijn worden deze gerecycled.

Recyclen

Het hergebruiken en recyclen van pallets past precies in de filosofie van UPC pallethandel. Het zorgt namelijk voor een duurzame bedrijfsvoering waarbij de natuur en het milieu wordt ontzien. Gebruikte pallets zijn ook scherper geprijsd dan nieuwe pallets.

Hebben we u interesse gewekt?

Heeft  u interesse in nieuwe of gebruikte pallets neem dan contact met ons op. U kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en met een gepaste offerte komen.

Offerte aanvragen