Pallets

  • Pallets

Pallets

Bij UPC Pallethandel zijn we door onze eigen transportmogelijkheden in staat snel te leveren. Wij hebben een breed pallet assortiment en een modern voorraad systeem met genoeg voorraad om iedereen van de juiste hoeveelheid pallets te voorzien.

Bij UPC Pallethandel helpen we u graag met de juiste pallets. 

Onze diensten:

Inkoop (nieuwe pallets & gebruikte pallets)
Verkoop  (nieuwe pallets & gebruikte pallets)
Verhuur van pallets & toebehoren
Nationaal & internationaal transport
Beheer & opslag
Verkoop van palletdeksels, opzetranden, kratten en gitterboxen
Reparatie, heat treatment en recycling van pallets

Welke pallets hebben we in ons assortiment?

Nieuwe
Gebruikte
Pallet Deksels
Plastic
Euro Pallets
Opzetranden

Euro pallets bij UPC Pallethandel

Zoals u ziet is het bij ons ook mogelijk om Europallets te bestellen. De Europallet is de meest gebruikte in Nederland, België en Europa. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte Europallets en kunnen dit gelijk leveren door onze uitgebreide voorraad. Europallets worden vaak onderling geruild bij aflevering(vol voor leeg). Een Europallet afmeting is standaard 80 cm bij 120 cm en kan maximaal 2000 kg dragen, mits het gewicht gelijkmatig verdeeld is.

Als u Europallets heeft en u wilt deze inleveren? Neem dan contact met ons op en dan halen wij ze graag bij u op!

Heat Treatment

Aan pallets die gebruikt worden voor de export worden eisen gesteld waaronder een heat treatment. Wij kunnen iedere gewenste maat deze behandeling geven, waardoor micro-organisme gedood worden. Deze heat treated pallets zijn geschikt voor export naar landen als China, Mexico en de Verenigde Staten en worden met een certificaat van behandeling geleverd.

Contact

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft. Ook kunt u direct  bij ons via de website een offerte aanvragen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact